Ponovno sam nemoralna i pokvarena

Ponovno sam nemoralna i pokvarena

by: Suzana Rog

Agencija TEA BOOKS, 2013

ISBN: 9788663290037 , 152 Pages

Format: ePUB, PDB

Windows PC,Mac OSX suitable for all DRM-capable eReaders Apple iPad, Android Tablet PC's Palm OS, PocketPC 2002 und älter, PocketPC 2003 und neuer, Windows Mobile Smartphone, Handys (mit Symbian)

Price: 2,60 EUR

More eBook Details

Ponovno sam nemoralna i pokvarena


 

Nasuprot licemjerkama i pomodnim 'lizačicama oltara' naša junakinja ne skriva svoju pravu narav. Što želi, to i dobije, ponekad i prekomjerno, one neočekivane dodatke uz glavno jelo. Čemu čuvati ono što je nepoderivo, nije sapun koji se troši i topi?! Žena je od krvi i mesa što i nije neko otkriće, ali to treba napismeno priznati i suočiti se s 'izgonom iz raja'! Raj je na zemlji a pakao na nebu. Uz prijateljsku pomoć kolegice Silve, ovaj tandem shvaća da nije strano ništa što je ljudsko, toplo, žilavo i opipljivo. Što se ni pod koju cijenu ne smije izmigoljiti iz ruku...! Nakon pročitane zadnje stranice svaka moderna i slobodoumna čitateljica osjeti olakšanje i želju da se stisne uz svog dragog. Ili iskoristi prvog koji naiđe...

Suzana Rog jedna je od najpoznatijih erotskih spisateljica u Hrvatskoj. No, nije tako - iza imena Suzane Rog krije se poznati književnik Zvonimir Majdak. U opusu Suzane Rog erotika je samo prvi, vidljivi deo. U pozadini su sjajni opisi Zagreba, života na periferiji, tuluma zlatne mladeži i drugih zbivanja s kraja sedamdesetih. Retko je koji pisac poput Suzane Rog uspeo uverljivo prikazati život grada u svim njegovim segmentima. Životni put i ambicije i problemi Suzane Rog slični su ambicijama i problemima mnogih današnjih mladih devojaka. Serijal o Suzaninim avanturama čini šest romana erotske tematike. Prvi, Baršunasti prut, 'objavila' je 1987. godine, a usledili su romani: Gospođa (1988), Ševa na žuru (1989), Ponovno sam nemoralna i pokvarena (1996), Želim još puno puta (2001) i Fircigerice (2010).