Fircigerice

Fircigerice

by: Suzana Rog

Agencija TEA BOOKS, 2013

ISBN: 9788663290051 , 146 Pages

Format: ePUB, PDB

Windows PC,Mac OSX suitable for all DRM-capable eReaders Apple iPad, Android Tablet PC's Palm OS, PocketPC 2002 und älter, PocketPC 2003 und neuer, Windows Mobile Smartphone, Handys (mit Symbian)

Price: 2,60 EUR

More eBook Details

Fircigerice


 

'...Isuse...! Fircigerice, mi? Nas dvije?! Pa to je uvreda hrvatske žene! To je antihrvatstvo, protiv žene, majke, prirodne dojilje! Ba te bik, pas mater! Kaj još ne bum morala progutati, presno, žuhko i zicer trulo... uvozno! A nagutala sam se...! I izrigala...! To ni za verovati; fircigerice?! Za ponorit, za popuzdit! Ma kaj god! Prije svega, ako ćemo: dame! Ako ćemo domoljubno precizirati, ispraviti i kao takvo umetnuti. Potpisuje: isključivo umetanje! Se razmemo? A ne poslije: nisam znala...'

Suzana Rog jedna je od najpoznatijih erotskih spisateljica u Hrvatskoj. No, nije tako - iza imena Suzane Rog krije se poznati književnik Zvonimir Majdak. U opusu Suzane Rog erotika je samo prvi, vidljivi deo. U pozadini su sjajni opisi Zagreba, života na periferiji, tuluma zlatne mladeži i drugih zbivanja s kraja sedamdesetih pa sve do dvadeset prvog stoleća. Retko je koji pisac poput Suzane Rog uspeo uverljivo prikazati život grada u svim njegovim segmentima. Životni put i ambicije i problemi Suzane Rog slični su ambicijama i problemima mnogih današnjih mladih devojaka. Serijal o Suzaninim avanturama čini šest romana erotske tematike. Prvi, Baršunasti prut, 'objavila' je 1987. godine, a usledili su romani: Gospođa (1988), Ševa na žuru (1989), Ponovno sam nemoralna i pokvarena (1996), Želim još puno puta (2001) i Fircigerice (2010).